Workshops Bloemschikken

Bloemschikken kan het hele jaar rond. Een workshop bloemschikken is een weerspiegeling van het seizoen waarin we ons bevinden. We werken met materialen die passen bij het jaargetijde. Een werkstuk gemaakt in het atelier van de Rike Ierde heeft een natuurlijke uitstraling.

Onder begeleiding maakt een ieder zijn eigen stuk. Met dezelfde materialen kunnen overigens geheel verschillende resultaten bereikt worden. Er is een voorbeeldstuk aanwezig maar er is ook altijd ruimte om uw eigen creativiteit te ontplooien. Alle materialen die u nodig heeft zijn aanwezig. Deelnemers nemen wel zelf hun gereedschap mee: een mesje, snoeischaar en draadtang.

Workshop bloemschikken voor groepen

Groepen kunnen een workshop bloemschikken volgen. Dit kan het hele jaar rond. U geeft zich op met een groep, maximaal 10 personen en minimaal 6 personen. In overleg wordt een datum vastgesteld en besproken wat de wensen zijn. Afhankelijk van de wensen wordt een prijs afgesproken.

Een workshop bloemschikken is mogelijk vanaf: 
€ 25,­ pp

Kerstworkshops

Met de kerst wordt er een speciaal programma samengesteld waarop individueel kan worden ingeschreven. Het programma is beschikbaar vanaf half november en wordt vermeld op Facebook. Groepen die eerder willen inschrijven kunnen contact opnemen.

Contact informatie

antjeschaap@gmail.com 
0512-341667 
Efterwei 9, 9221 SK Rottevalle

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/